Vacature Productiemedewerkers


Wij vragen van jou:
Onze medewerkers hebben en houden alles netjes op een rijtje. Dat bedoelen we heel letterlijk. Samen met je directe collega’s stel jij als onze nieuwe medewerker namelijk onder andere orders samen en zorgt ervoor dat ze klaar staan om naar onze klanten te gaan. Dat doe je met een elektrische pompwagen waarmee je door ons pand rijdt, groenten en fruit in onze loods verzamelt en vervolgens stapelt op pallets.

Op de door jou samengestelde pallet plak je ook de juiste stickers en etiketten. Je houdt ondertussen scherp in de gaten of alle groenten en fruit nog kakelvers zijn, zoals we eisen in onze hoge kwaliteitsnormen.

Ook kun je erg nauwkeurig werken. Het zou natuurlijk zonde zijn als al die lekkere groenten en fruit niet op de juiste plek terecht komen. Daarnaast ben je flexibel en zelfstandig. Na een inwerkperiode ga je namelijk op eigen houtje aan de slag in ons pand. Er rijden collega’s rond op pompwagens die net als jij het prima vinden om ook wat extra klusjes op te pikken. Zo tel je regelmatig onze voorraden en houd je werkruimtes en productcellen netjes schoon.

Dit breng je mee:
Je collega’s hebben een gezonde passie voor groenten en fruit. Ook houd je ervan altijd bezig te zijn en in beweging te blijven. De hele werkdag door blijf je stipt. Je voelt je op je gemak in een team en communiceert tijdig met je collega’s. Je spreekt Engels , zodat je bijvoorbeeld ook met chauffeurs een woordje kunt wisselen.

Wij bieden je:
Een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Dat spreekt voor zich. Maar bovenal een interessante, baan in een professioneel bedrijf. Bovendien kom je te werken in een gemotiveerd team waar de werksfeer open, direct en informeel is.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Aanvullende betalingen:
Overuren uitbetaald
Vakantiegeld
Arbeidsvoorwaarden:

Bedrijfsfeesten
Budget voor professionele ontwikkeling
Extra vakantiedagen
Flexibele werkuren
Gezondheidsprogramma
Kerstpakket
Reiskostenvergoeding

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

+31 (0) 6-11090310


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

08:00 - 17:30