WERVING & SELECTIE

Waarom werving & selectie?
Heb jij een vacature openstaan en ben je op zoek naar een kandidaat die (direct) vast in dienst kan treden? Bij RAPID kun je terecht voor werving en selectie van kandidaten in de Techniek, Bouw. Tevens verzorgen wij de hele documantie inculusief VCA , BTW en credietsafe check. Ook werken wij samen met diverse opleidingcentra's. RAPID zal het volledige werving- en selectietraject voor het bedrijf uitvoeren. Denk aan het schrijven en plaatsen van vacature(s). Daarnaast nemen wij ook de volgende werkzaamheden uit handen:
• Sollicitaties beantwoorden
• De eerste selectie maken
• De eerste gesprekken voeren
• Meedenken over de arbeidsovereenkomst

De voordelen van W&S
• Het uitbesteden van werving en selectie aan RAPID bespaart veel tijd en geld
• Profiteren van onze expertise, netwerk, systemen en specialisatie
• Betaal alleen als wij de juiste medewerker hebben gevonden
•Vooraf word je door ons geïnformeerd over de kosten

ZZP BEMIDDELING

Waarom kiezen voor ZZP'ers?
Bij RAPID werken wij al geruime tijd met ZZP'ers en hebben wij een groot kandidatenbestand opgebouwd. ZZP'ers kiezen bewust voor RAPID, omdat onze klanten binnen 7 dagen betalen, een groot netwerk hebben en alle administratieve handelingen uit handen nemen. Zo kan de techneut zich focussen op zijn specialisme en wij op die van ons.

Gemak en flexibiliteit zonder risico
ZZP'ers inhuren biedt een organisatie of bedrijf veel meer flexibiliteit bij de inzet van personeel. Op deze manier beschik je voor een korte of lange periode over tijdelijk gekwalificeerd personeel. Jij regelt werk en wij regelen de betaling van de ZZP'er. Hierdoor zit je niet vast aan personeel, loop je minder financieel risico en weet je vooraf wat de kosten zijn.

De werkwijze van RAPID ZZP is goedgekeurd door de NBBU en afgestemd met de belastingdienst. U heeft honderd procent zekerheid dat u zzp’ers volgens het boekje inschakelt.

Plaats uw opdracht en wij stellen binnen 24 uur één of meer gekwalificeerde zzp’ers aan u voor. We nemen u alle formaliteiten uit handen. Volledig in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving en de kwaliteits- en veiligheidseisen in uw sector.
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

+31850180090


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

08:00 - 17:30