Tegelzetter

Voor diverse mooie projecten zijn wij op zoek naar ZZP tegelzetters
Jij als ZZP-tegelzetter of freelancer hebt ruime ervaring met alle veelvoorkomende tegelzetterswerkzaamheden zoals: Het geheel zelfstandig strak en netjes betegelen van toiletgroepen, badkamers of keukens binnen het tijdsbestek. Je hebt ervaring met het netjes verwerken van kleine en grote wandtegels, het leggen van vloertegels en gerectificeerde tegels. Ook kun jij tegelreparaties uitvoeren.

Het leggen in wildverband en het strokend verwerken van tegels behoren ook tot jou vaardigheden. klein installatiewerk en het afmonteren van sanitair. Het zou super zijn als jij ook vloertegels in de specie kunt leggen en je tegelwerk kan afwerken met een mooi stuk kitwerk. Wij hebben altijd hele mooie en uitdagende projecten door heel Nederland en zijn daardoor continu op zoek naar ZZP tegelzetters. De werkzaamheden vinden veelal in een bewoonde of bewerkte omgeving plaats, waardoor je over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken.

Jij als allround ZZP tegelzetter voert de werkzaamheden volledig zelfstandig uit en je bent verantwoordelijk voor de gewenste kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden. Jij levert zelfstandig een goed stuk tegelwerk af voor de afgesproken opleveringstermijn.

Alles gebeurt conform de Nederlandse wetgeving en volgens de voorschriften van de belastingdienst. Vooraf toetsen wij je ondernemerschap en leggen dit voor beide partijen vast in heldere contracten, zodat er juridisch en fiscaal geen enkele onduidelijkheid kan zijn over het ondernemerschap.

ZZP’ers werken graag voor Rapid ZZP, omdat er rekening wordt gehouden met de voorkeuren en kwaliteiten van de ondernemer en de facturen altijd binnen de afgesproken termijn worden betaald.

Werken voor Rapid ZZP betekend
• Mooie langdurige projecten door heel Nederland en in jouw regio
• Uitstekende tarieven
• Jij bepaalt welk soort tegelwerk werk je uit wilt voeren
• Altijd je facturen super snel en op tijd betaald
• Werken voor een zeer professionele partij in de bouw